Mit Gemüse des Tages / with vegetables of the day
Hähnchenbrust mit gekochtem Schinken, mit Käse überbacken in Weißweinsoße
Chicken breast with ham, oven baked with cheese in a white wine sauce
Hähnchenbrust in grünem Pfeffer-Cognac-Rahm
Chicken breast in a creamy green pepper cognac sauce
Kalbsleber in Butter-Salbeisoße
Veal liver in butter-sage sauce
3 Kalbsmedallions mit Parmaschinken in Butter-Salbeisoße
3 veal medaillons with italian ham in butter-sage sauce
3 Kalbsmedallions mit Pancetta und Pilzen in Cognac-Sahnesoße
3 veal medaillons with italian ham and mushrooms in Cognac-cream sauce
Argentinisches Rinderfilet in Chiantisoße
Filet of beef from Argentina in Chianti sauce
Argentinisches Rinderfilet in grüner Pfeffersoße mit Cognac
Filet of beef from Argentina in green pepper sauce with Cognac
Argentinisches Rinderfilet in Gorgonzolasoße
Filet of beef from Argentina in Gorgonzola sauce