Carne

Mit Gemüse des Tages / with vegetables of the day

  • PETTO DI POLLO VALDOSTANA

    Hähnchenbrust mit gekochtem Schinken, mit Käse überbacken in Weißweinsoße

    Chicken breast with ham, oven baked with cheese in a white wine sauce

  • PETTO DI POLLO AL PEPE VERDE

    Hähnchenbrust in grünem Pfeffer-Cognac-Rahm

    Chicken breast in a creamy green pepper cognac sauce

  • FEGATO DI VITELLO AL BURRO E SALVIA

    Kalbsleber in Butter-Salbeisoße

    Veal liver in butter-sage sauce

  • SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

    3 Kalbsmedallions mit Parmaschinken in Butter-Salbeisoße

    3 veal medaillons with italian ham in butter-sage sauce

  • SCALOPPINE CENETTA

    3 Kalbsmedallions mit Pancetta und Pilzen in Cognac-Sahnesoße

    3 veal medaillons with italian ham and mushrooms in Cognac-cream sauce

  • FILETTO DI MANZO AL CHIANTI

    Argentinisches Rinderfilet in Chiantisoße

    Filet of beef from Argentina in Chianti sauce

  • FILETTO DI MANZO AL PEPE VERDE

    Argentinisches Rinderfilet in grüner Pfeffersoße mit Cognac

    Filet of beef from Argentina in green pepper sauce with Cognac

  • FILETTO DI MANZO AL GORGONZOLA

    Argentinisches Rinderfilet in Gorgonzolasoße

    Filet of beef from Argentina in Gorgonzola sauce